"Productie van 5 miljoen ton
Industriezand en -grind"
“Specialist in Bouwgrondstoffen”
"Ierse Grauwacke voor de toplaag van Asfalt"
“Offshore Bulkgoederen”
op- en overslag in de Eemshaven"
"Overslag Waterbouwstenen in de Eemshaven"

Meer over de Holemans Groep

Holemans Nederland is een onderdeel van de Holemans GmbH. De Holemans Groep heeft vestigingen in onder meer Duitsland, België en Nederland.

In Duitsland heeft Holemans meerdere productielocaties voor zand en grind met scheepsverlading (Rees en Ellerdonk) en meerdere productielocaties met vrachtwagen-verlading aan de Benedenrijn. Vanuit deze locaties kan er geladen worden voor de Nederlandse markt. In de omgeving Köln en Osnabruck heeft Holemans nog productielocaties die vnl. gebruikt worden om de Duitse markt van Industriezand en - Grind te voorzien.

Bouwgrondstoffen

Specialist in industriezand- en grind

Holemans heeft meerdere zand- & grindproducties met een totale capaciteit van ongeveer 5 miljoen ton per jaar. Daarmee is Holemans één van de meest vooraanstaande zand- en grindproducenten die actief is op de Nederlandse markt.

Eigen zand- en grindproductie
Als onderdeel van de Holemans Groep GmbH heeft Holemans Nederland de beschikking over deze producten uit eigen productiefaciliteiten. We beschikken vooral over industriezand en -grind dat gebruikt wordt in de beton- en asfaltindustrie. Wij voldoen aan de hoogste eisen binnen de verschillende marktgebieden en beschikken uiteraard over de daarbij behorende certificaten.

Meer informatie over de producten binnen de Holemans groep? Neem contact met ons op of kijk op de Duitse website van Holemans.